ubytování Třeboňsko U Zlaté rybky

ANIFILM v Třeboni 1. – 6 května 2018

Máte rádi kreslené pohádky a filmy? Animované příběhy známých postaviček i nových, neokoukaných hrdinů? Přijeďte si je do Třeboně, během celého týdne můžete shlédnout stovky filmů vytvořených umělci z celého světa. Je ideálním festivalem pro děti!

Festival představuje aktuální trendy, postupy, technologie a animační techniky. Je určen tvůrcům a filmovým profesionálům, studentům, pedagogům, filmovým teoretikům a všem fanouškům animované tvorby včetně dětí.

Podrobný program se nyní připravuje, jakmile ho budeme znát, najdete ho na našich stránkách.

AniFilm je i pro děti

V prostorách kulturního centra Roháč budou opět probíhat oblíbené dílny animace. Děti si tak budou moci vyzkoušet, jaké to je být scenáristou, výtvarníkem, režisérem a animátorem animovaného filmu. K vyzkoušení zde budou různé animační techniky od ručních po počítačové, vše pod vedením odborných lektorů.

V sále kulturního centra Roháč i jinde na festivalu se mezitím budou promítat filmy pro děti, a to jak krátké, tak celovečerní. Děti se mohou těšit na nový celovečerní film o kutilech Patovi a Matovi, na celovečerní filmy z distribuce posledních let, ale i na večerníčky a seriály. Uvidí například oceňovaný, vizuálně půvabný slovenský seriál Mimi a Líza (režie Katarína Kerekesová) a čeká je literárně-projekční program s režisérkou a výtvarnicí Galinou Miklínovou, která představí právě dokončovaný celovečerní film Lichožrouti a promítne z něj ukázky. A nastane i Čas na dobrodružství

 

Hledáte levné ubytování Třeboňsko pro celou partu přátel?

Pokud byste chtěli přijet na celý týden nebo snad jen víkend, rezervujte si ubytování co nejdříve. Festival je velmi vyhledávanou akcí a Třeboňsko pak doslova "praská ve švech".

V našich apartmánech najdete vše potřebné pro příjemné a pohodlné ubytování. Apartmán se skládá ze dvou samostatných ložnic (ložnice a dětský pokoj), a obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem. Samozřejmostí je internetové WiFi připojení v ceně pobytu.

 

 

 

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout